Jäsenille

Osa sisällöstä on tarkoitettu ainoastaan jäsenille ja vaatii kirjautumisen. Tällaisia sivuja ovat jäsenluettelo ja keskustelupalsta eli keskustelut sekä materiaalit valikossa oleva kokousmateriaalit. Nämä sivut ilmestyvät näkyville valikkoihin kirjautumisen jälkeen.

Käyttäjätunnus on fi-70-”oma jäsennumero” ja salasana on syntymäaika muodossa ppkkvv. Kirjaudu sisään omilla käyttäjätunnuksillasi tai ota yhteyttä Sarfvikin henkilökuntaan, mikäli tunnukset eivät toimi kuten yllä mainittu.

 

Golfsarfvik Oy:n osakekanta koostuu yhdestä sarjasta, jossa kaikki osakkeet ovat samanarvoisia ja jokainen on perheosake. Ohjeet pelioikeuden käyttämisestä löytyvät pelioikeussäännöistä, jonka jälkeen tiedot voi ilmoittaa pelioikeusilmoituksella.

Jäsen- ja osakasedut löytyvät täältä.

Kalenterista löydät tiedon milloin kentät ovat varattuna sekä tiedon seuran tapahtumista Sarfvikin kentillä, vieraskentillä sekä klubitalolla.

Kilpailut ja tulokset kohdasta löytyvät seuran järjestämien kilpailuiden lähtöajat ja tulokset sekä ilmoittautuminen. Yritystapahtumien lähtöaikoja ja tuloksia voi tiedustella suoraan caddiemasterilta.

Tiedotteet on jaettu yleisten tiedotteiden lisäksi seuran toimikuntien mukaan. Seuran toimikuntia ovat naistoimikunta, senioritoimikunta, junioritoimikunta, kilpailutoimikunta (edustuspelaajat sekä muun muassa viikkokilpailut, kuukausikilpailut ja mestaruuskisat) sekä sääntö- ja tasoitustoimikunta eli kapteenin tiedotteet (ja sääntöpalsta, jossa voi kysyä kapteenilta sääntöihin liittyviä kysymyksiä).

GolfBoxin avulla päivität yhteystiedot, lähetät tasoituskierroksen ja ilmoittaudut kilpailuihin. Tarkemmat käyttöohjeet löytyvät myös samalta sivulta.

 

SoitaKartta