Junioreiden talvitreenit alkavat 26.11.

Sarfvikin junioreiden talvitreenit alkavat maanantaina 26.11. Season Golfin radikaalin hinnoittelumuutoksen johdosta harjoittelupaikat tulevat tälle talvikaudelle muuttumaan. Svingiä hiotaan TAGissa (Golf Centerin tilat Tapiolassa) ja lähipeliä Sarfvikin klubitalon alakertaan rakennetulla putti- ja chippigriinillä.

Harjoitusryhmiä on kolme, joten jokaiselle löytyy sopiva määrä harjoittelua lähtö- tai tavoitetasosta riippumatta. Kannustamme kaikkia Sarfvikin juniori-ikäisiä mukaan treeneihin. Talvi on parasta aikaa oman pelitaidon kehittämiselle ja tulevalla kaudella pelaamisesta nauttii taas entistä enemmän.

Haastajat on kerran viikossa harjoitteleva harrastajaryhmä, johon ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin edistyneemmät juniorit, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan golfissa. Tavoitteena kehittää tekniikka- ja peliharjoitteiden avulla jokaisen pelitaitoja, olipa tavoitteena sitten satunnainen klubipelaaminen kavereiden ja vanhempien kanssa tai vaikkapa kilpapelaaminen juniorisarjoissa.

Tsempparit on kolme kertaa viikossa harjoitteleva aktiivinen harrastajaryhmä, joilla ikä ja taidot riittävät halutessa jo SGL:n kilpailuihin osallistumiseen (Future Tour). Tavoitteena on tarjota tavoitteellisille Tsemppareille mahdollisuus kehittyä Kilpajunioreiden ryhmään hyvällä valmennuksella ja kehittävällä toiminnalla.

Kilpajuniorit on viisi kertaa viikossa harjoitteleva aktiivisten kilpapelaajien ryhmä, joilla löytyy motivaatiota säännölliseen ja tavoitteelliseen harjoittelemiseen. Kilpailevat seuran mahdollisessa SM joukkueessa sekä SGL:n toureilla (Junior Challenge Tour ja Finnish Junior Tour). Tavoitteena on jalostaa kilpajunioreista sekä joukkueena että yksilöinä Sarfvikia edustavia edustus- ja kilpapelaajia monipuolisella, henkilökohtaisella, tehokkaalla ja tavoitteellisella valmennuksella.

Oheisesta liitteestä löytyy tarkemmat aikataulut talvikauden treeneistä ryhmittäin. Lisätietoja junnujen talvitreeneistä saat sähköpostilla tai soittamalla 040 7309612.

Sisätreenit 2018-2019

SoitaKartta