Kenttäesittely

Sarfvik Golf tarjoaa pelaajille kaksi korkeatasoista kenttää sekä kolme harjoitusaluetta. Kaunis ja vaihteleva ympäristömme haastaa kokeneemmankin pelaajan.
Pistebogey-ja slopelaskurit löytyvät täältä.

Old Course

Sarfvikin alkuperäinen kenttä on puistomainen eikä sisällä suuria korkeuseroja. Ei se silti mitenkään liian helppo ole! Tuloksen tekemiseksi pelaajalta vaaditaan varsinkin pitkän pelin hallintaa ja avausten pysymistä väylällä. Vuonna 1984 valmistunut kenttä on Suomen ensimmäinen osakekenttä. Kenttä polveilee luonnonkauniissa jokilaaksomaisemassa, merenrannan läheisyyden aistii etuysin kauimmaisilla väylillä.

oc kenttäkartta 2016

New Course

Vuonna 1991 valmistunut uudempi kenttä on korkeuseroineen selkeästi haastavampi. Se kiertelee ylös ja alas kauniissa, saaristomaisessa avokalliomaastossa. Väylä 6 käy Finnträsk-järven rannassa kun taas Iyöntipaikalta numero 14 voi nähdä meren aina laivareiteille asti. Kannattaa vetää hetki henkeä ja ihailla maisemia esimerkiksi 4. väylän kakkoslyönnissä ja ennen kuin aloittaa laskeutumisen upealle 18. griinille!

nc kenttäkartta 2016

Harjoitusalueet

Harjoittelualueet sekä range on tarkoitettu vain jäsenille sekä päiväpelioikeuden lunastaneille kyseisen pelipäivän ajaksi.

Range

Range sijaitsee klubin välittömässä läheisyydessä. Lyöntipaikkoja on runsaasti, useimmiten palloja lyödään nurmelta. Sateen sattuessa voi harjoitella myös lyöntikatoksesta.

Puttiviheriöt

Puttiviheriöitä on kaksi kappaletta, molemmat aivan klubitalon ja molempien kenttien ykkösväylien läheisyydessä. Viheriöt ovat aina huippukunnossa ja mahdollistavat siten tehokkaan puttiharjoittelun ennen kierrosta.

Lähipelialue

Lähipelialue sijaitsee noin 100 metrin päässä klubitalolta, parkkialueen välittömässä läheisyydessä. Lähipelialueella on kaksi viheriötä sekä kolme bunkkeria. Alueella voi harjoitella jopa noin 50 metrisiä pitchejä.

SoitaKartta