Klubitalon alakertaan avattu lähipelialue talvikäyttöön

Sarfvikin klubitalon alakertaan on rakennettu lähipelialue, joka on jäsenten ja osakkaiden käytössä veloituksetta talviaikaan.

Tila on varattu opetusryhmien käyttöön torstaisin klo 17.-20.30, muuten tila on vapaasti käytettävissä.

Tilaan kuljetaan toistaiseksi miesten pukuhuoneen ulko-ovesta nykyisillä kulkutägeillä (myös naisten tägit sopivat miesten oveen). Jatkossa kulku tulee tapahtumaan louhitun tilan ulko-ovesta eli terassin portaiden oikealta puolelta olevasta ovesta samalla kulkutägillä. Mikäli, et ole vielä saanut omaa kulkutägiäsi, niin saat omasi caddiemasterilta marraskuussa (joulukuun toimisto on suljettu).

Lähipelialueen käyttösäännöt

Harjoittelu on sallittu ainoastaan jäsenille ja osakkaille, ulkopuolisten tuominen tilaan on kielletty.

Kulkutägi on henkilökohtainen.

Lähtiessäsi sammuta valot sekä varmista, että ovi menee lukkoon.

Harjoittelu ilman kenkiä tai sileäpohjaisissa sisäkengissä, puttimaton alla oleva pehmuste ei kestä golfkenkien käyttöä. Samasta syystä tilaan ei saa tuoda tuoleja yms.

Louhitusta tilasta ja pukuhuoneiden kautta on klubitalon tiloihin meneminen ehdottomasti kielletty ovien ollessa lukittuina. Klubitalon muihin tiloihin meneminen ja sisäovien avaaminen aiheuttaa välittömästi hälytyksen sekä vartijoiden paikalle saapumisen. Hälytyksen aiheuttajalta peritään tällöin vartijan käynnistä aiheutuvat kulut.

Sauna ja suihkutilat eivät ole käytössä joulu-maaliskuussa. Miesten pukuhuoneeseen rakennetaan fysiikkaharjoittelua varten tila, johon tulee pieni valikoima kuntoiluvälineitä.

SoitaKartta