Pelaaminen

Tervetuloa Sarfvikiin

Golfsarfvik Oy on Suomen vanhin osakepohjainen golfkenttä. Sarfvik on arvostettu kenttäyhteisö, jonka tunnusmerkkejä ovat korkealuokkaiset, hyvin hoidetut kentät, huomaavainen palvelu, osakkaiden arvostama rauhallinen ja viihtyisä ympäristö sekä ruuhkattomat kentät.

Tutustu kenttiin täältä.

Sarfvik Golfklubi on kahden toisistaan poikkeavan 18-reikäisen kentän kokonaisuus. Vuonna 2008 saneerattu klubirakennus on maamme tyylikkäimpiä. Jäseniä on vähän ja he ovat ylpeitä klubin perusideasta: ei lähtöaikojen varausta! Se tarkoittaa kiireetöntä lähtemistä kierrokselle, väljää pelaamista osakkaille, heidän perheenjäsenilleen ja vierailleen.
Päivägreenfee sisältää rangeharjoittelun pelipäivänä, ateriaedun sekä taukotupakahvit. Näin halutaan tarjota myös vieraille kosketus kiireettömään golfelämykseen Sarfvikin tapaan.

Harjoittelumahdollisuudet jäsenille sekä päiväpelioikeuden haltijoille (pelilippu tai greenfee): range, putti-/chippiviheriö ja lähipelialue. Klubitalossa sijaitsevat Gourmet Sarfvik -ravintola, Golf Shop, pukuhuoneet, saunat, suihkut ja kokoustilat.

Sarfvikissa ei ole ajanvarausta, vaan kentät toimivat aina pallorännillä

Tutustuthan ennen vierailuasi peliohjeisiin ja tarkistat kalenterista, että kentillä ei ole varauksia vierailupäivänäsi.

Kilpailut ja tulokset kohdasta löytyvät seuran järjestämien kilpailuiden lähtöajat ja tulokset sekä ilmoittautuminen. Yritystapahtumien lähtöaikoja ja tuloksia voi tiedustella suoraan caddiemasterilta.

Pelioikeus Sarfvikiin ja pelioikeussäännöt

Golfsarfvik Oy:n osakekanta koostuu yhdestä sarjasta, jossa kaikki osakkeet ovat samanarvoisia ja jokainen on perheosake. Ohjeet pelioikeuden käyttämisestä löytyvät pelioikeussäännöistä, jonka jälkeen tiedot voi ilmoittaa pelioikeusilmoituksella.

Sarfvik Golfklubi ry:n jäsenyys edellyttää pelioikeutta Golfsarfvik Oy:n kentille.

SoitaKartta