Prot

Ajanvaraukset caddiemasterilta (09) 221 9000 tai suoraan prolta

Jouni Simanainen

Gsm 050 536 7438

Jouni Simanainen on kasvanut kansainvälisessä ympäristössä. Elämä ulkomailla ja kansainväliset opinnot kotimaassa ovat antaneet hänelle erinomaiset viestintätaidot sekä opettaneet yhteistyökykyä ja joustavuutta. Golfopettajana hän haluaa olla esimerkkinä sekä kentällä että sen ulkopuolella. Jounilla on laajaa kokemusta golfyhteisöistä, sillä hän aloitti lajin parissa 2003 Kerigolfin caddiemasterina. Hän toimi samalla myös junioriohjaajana ja kilparyhmän valmentajana. Lahden Golfissa Jouni vastasi, yhdessä Riku Willmanin kanssa nuorempien junioreiden valmennuksesta vuodesta 2007 junioreiden harjoituksia, leirejä ja kilpailumatkoja järjestäen. – Yhteistyöllä ja ystävyydellä Rikun kanssa on siis jo pitkä historia, kertoo Simanainen. Oman yrityksen hän perusti vuonna 2008. Samaan aikaan hän vastasi kahden eri seuran kilpajuniorivalmennuksesta ja järjesti pelimatkoja ulkomaille. Vierumäki Golf Academyn golfopettajana Jouni toimi vuosina 2011-2013 vastaten laajasti opetuksesta ja sen suunnittelusta sekä pro-shopin myynnistä.
Erikoisalana lähipeli ja puttaaminen
Nordcenterissä Jouni aloitti vuonna 2013 yksityisopetuksesta sekä ryhmistä ja yrityksistä vastaavana PGA prona. Myös alkeiskurssit, treenipäivät ja klinikat kuuluivat työnkuvaan. Nuorten vastuuvalmentajana hän toimi Norcenterissä 2013-2015. Head pron tehtä- viä hän hoiti vuodesta 2015 alkaen, jolloin toiseksi opetuspaikaksi tuli Ruukkigolf. Viimeksi Jouni on toiminut Season Golf Academyn nuorten ja aloittelijoiden vastuuvalmentajana sekä eliittitason apuvalmentajana. Jounin erikoisalaa ovat lähipeli- ja puttivalmennus. Jounilla on valmentajan ammattitutkinto (VAT6) sekä TPI level 1 koulutus. Lähipelistä Jounilta löytyy Short Game level II ja useita lähipelikoulutuksia viime vuodelta.

Rikupekka Willman
willman
Gsm 044 3233 669

Rikupekka Willmanin liikunnanohjaajakoulutukseen sisältyy valmentajan ammattitutkinto (VAT 6) sisältäen golfin korkeimman tutkintotason. Hänen työhistoriansa kattaa vastuuvalmennusta junioritoiminnassa ja kilparyhmän valmennusta päävalmentajan tukena. Tehtäviin on sisältynyt myös fysiikka- ja lajivalmennusta.

Sarfvikissa Rikupekka Willman on valmentanut vuodesta 2012. Hänen tehtäviinsä kuuluu edustuspelaajien, kilpapelaajien (aikuiset) ja erityisesti kilpajuniorien valmennuksen suunnittelu ja toteutus. Kilparyhmien fyysisen harjoittelun suunnittelu ja toteuttaminen ovat myös tärkeä osa hänen työtään. Tavoitteena on tiivis yhteistyö Sarfvik Golfklubi r.y:n junioritoimikunnan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ajankohtaista

Jouni Simanaisen pelimatka Agadiriin

SoitaKartta