Sarfvikin naisgolfareiden kesäretki 10.-11.7.2019 Vanajanlinnaan!

Hei kaikki Ihanat Ladyt – Näin sydäntalvella on juuri oikea hetki miettiä ensi kesän yhteistä golfreissuamme.

Parina viime vuonna olemme suunnanneet ulkomaille, mutta saamamme palautteen perusteella ensi kesänä pysymmekin Suomessa.

Kesän 2019 ”Ihanat ladyt golflomalla” -matkamme kohde on Vanajanlinna.

Retki on tuttuun tyyliin 2-päiväinen ja ajankohta on 10.-11.7.2019. Merkitsethän sen heti kalenteriisi.

Vanajanlinna on mukavan lähellä, joten siirtyminen tapahtuu autoilla (mielellään yhteiskuljetuksia suosien). Pelaamme ensin Tawast-golfin keskiviikkona 10.7. alkaen n. 12.30, jonka jälkeen on majoittuminen Hotelli Vanajanlinnaan. Illalla nautimme 3-ruokalajin illallisen ja yöpymisen jälkeen toinen peli pelataan Linna Golfin upealla kentällä alkaen klo 9.30.

Pakettihinta 168 €/hlö sisältää:

  • Green Feet Tawast Golf ja Linna Golf
  • Harjoitusalueiden käytön palloineen
  • Bägikärryt pelaajille
  • Klubisaunojen käytön ja pyyhkeet
  • Kolmen ruokalajin illallinen Linna Golfin klubiravintolassa +
  • Linna golfin tarjoama kuohuviinilasillinen.

Majoitusvaihtoehdon voit valita joko Standard tai Superior huoneista yksin tai kaksin (tai jos haluat, niin ainahan voi kysyä onko Linnan suitet vapaana). Standard-huoneen hinta on 120 €/huone ja Superiorin 140 €/huone. Nämä majoituskulut tulevat tuon pakettihinnan päälle. Täältä näkee huonevaihtoehtoja: Huoneet

Olisi kiva tietää mahdollisimman pian alustava osallistujamäärä ja huonetoive (yksin tai kaksin), joten käytkö merkitsemässä osallistumisesi joko Facebookin Lovely Ladies sivulla olevan viestin kommentteihin tai laita tieto suoraan allekirjoittaneelle (ridevuorio(at)icloud.com) tai Maria Elemo-Räisäselle (maria.elemo(at)icloud.com). Kerro samoin kommentissasi, saako sinut lisätä  Whatsup viestirinkiin – Siellä on helpompi ”sumplia” kuka on kenenkin huonekaveri, ruoka-aineallergioita yms.

Lämpimästi tervetuloa naisten golfmatkalle!

terveisin,

Ride ja Maria

SoitaKartta