Esittely ja tilat

Pidä tauko golfauksen lomassa ja anna Gourmet Sarfvikin hemmotella sinua tasokkailla palveluillaan. Arkisin on tarjolla suosittu lounas ja iltaisin nauttitaan a´la carte -annoksista sekä mutkattomasta tunnelmasta.

Sarfvik golfklubilla sijaitseva ravintola Gourmet Sarfvik on yksi Suomen monipuolisin ja tasokkain golfravintola. Gourmet Sarfvik on valittu vuoden golfravintolaksi kaksi kertaa peräkkäin (2011, 2013) joka toinen vuosi toteutettavassa GolfDigestin äänestyksessä. Ravintola tarjoaa ammattitaitoa myös erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen cateringin muodossa.

Tilat

Vuonna 2008 remontoitu Sarfvikin golfklubi on puitteiltaan ajaton ja hienostunut, kuitenkaan unohtamatta klubin historiaa.

Pääsalin yhtenäiseen tilaan mahtuu sopivasti 100 henkeä, tarpeen tullen hieman enemmänkin, sisältäen tilan bändille. Käytössämme on lisäksi takkahuone ja yksi kabinetti, joka sijaitsee erillään muista tiloista.

Tilamme ovat ihanteelliset juhliesi järjestämiseen. Tilat on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön off season-kaudella, 1.10.-31.3. välisenä aikana.

SoitaKartta