Pelioikeuden vuokraaminen sekä tietoa laskutuksista

Mikäli haluat vuokrata pelioikeuden kaudeksi 2019, ota yhteyttä caddiemasteriin mieluiten sähköpostitse sarfvik(a)golfsarfvik.fi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun saamme vuokrattavia pelioikeuksia tietoomme. Huom! kaikki Golfsarfvik Oy:n osakkeet ovat samaa sarjaa, pelioikeussäännöistä löydät ohjeet miten osaketta voi käyttää sekä kuka sillä voi pelata ja millä hinnalla.

Mikäli haluat vuokrata osakkeesi pelioikeuden eteenpäin, voit olla yhteydessä caddiemasteriin mieluiten sähköpostitse sarfvik(a)golfsarfvik.fi. Caddiemaster välittää tietojasi kiinnostuneille vuokraajille, jonka kanssa sovitte vuokrahinnasta. Kun olette sopineet vuokrauksesta, niin ilmoitathan asiasta caddiemasterille ja pyydät vuokraajaa täyttämään pelioikeusilmoituksen kotisivuiltamme.

Vuoden 2019 hoitovastikkeet laskutetaan tammikuussa. Huomioithan, että hoitovastike tulee olla maksettuna ennen kuin kirjaamme pelioikeusilmoituksen järjestelmäämme.

Pelioikeus- ja jäsenmaksut sekä kaappi- ja muut vuokrat on laskutettu pelioikeusilmoituksen ajoissa tehneiltä maaliskuun puolivälissä ja niiden eräpäivä on 31.3.2019.

Maaliskuun puolivälin jälkeen saapuneet pelioikeusilmoitukset käsitellään kerran viikossa.

Mukavaa tulevaa kautta!

 

SoitaKartta