Pelioikeuden vuokraaminen sekä tietoa laskutuksista

Laskutuspalveluna toimii jatkossa Voissi/ Laihian Laki Oy, myös tilinumero on vaihtunut! Maksujen koonti perheen päälle ei valitettavasti ole enää käytössä. Pyrimme katsomaan, että junioreiden maksut lähtevät vanhempien sähköpostiosoitteeseen.

Vuoden 2019 hoitovastikkeet on laskutettu tammikuussa. Huomioithan, että hoitovastike tulee olla maksettuna ennen kuin kirjaamme pelioikeusilmoituksen järjestelmäämme.

Pelioikeus- ja jäsenmaksut sekä kaappi- ja muut vuokrat on laskutettu pelioikeusilmoituksen ajoissa tehneiltä maaliskuun 18.päivä ja niiden eräpäivä on 31.3.2019. Mikäli sait ainoastaan kaappi- ja muita vuokramaksuja, on pelioikeusilmoitus tekemättä.

Mikäli haluat vuokrata pelioikeuden kaudeksi 2019, ota yhteyttä caddiemasteriin mieluiten sähköpostitse sarfvik(a)golfsarfvik.fi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun saamme vuokrattavia pelioikeuksia tietoomme. Huom! kaikki Golfsarfvik Oy:n osakkeet ovat samaa sarjaa, pelioikeussäännöistä löydät ohjeet miten osaketta voi käyttää sekä kuka sillä voi pelata ja millä hinnalla.

Mikäli haluat vuokrata osakkeesi pelioikeuden eteenpäin, voit olla yhteydessä caddiemasteriin mieluiten sähköpostitse sarfvik(a)golfsarfvik.fi. Caddiemaster välittää tietojasi kiinnostuneille vuokraajille, jonka kanssa sovitte vuokrahinnasta. Kun olette sopineet vuokrauksesta, niin ilmoitathan asiasta caddiemasterille ja pyydät vuokraajaa täyttämään pelioikeusilmoituksen kotisivuiltamme.

Maaliskuun puolivälin jälkeen saapuneet pelioikeusilmoitukset käsitellään kerran viikossa ja seuraava laskutuserä lähtee huhtikuun alussa.

Mukavaa tulevaa kautta!

 

SoitaKartta