Yleiset tiedotteet

Tältä sivulta löydät jäsenille yleisesti suunnatut sekä kenttään liittyvät tiedotteet.

Seuran toimikuntien tiedotteet löydät aina kyseisen toimikunnan omilta sivuilta; naistoimikuntasenioritoimikuntajunioritoimikuntakilpailutoimikunta (edustuspelaajat sekä muun muassa viikkokilpailut, kuukausikilpailut ja mestaruuskisat) sekä sääntö- ja tasoitustoimikunta eli kapteenin tiedotteet (ja sääntöpalsta, jossa voi kysyä kapteenilta sääntöihin liittyviä kysymyksiä).

Pelioikeuden vuokraaminen sekä tietoa laskutuksista

Mikäli haluat vuokrata pelioikeuden kaudeksi 2019, ota yhteyttä caddiemasteriin mieluiten sähköpostitse sarfvik(a)golfsarfvik.fi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun saamme vuokrattavia pelioikeuksia tietoomme. Huom! kaikki Golfsarfvik Oy:n osakkeet ovat samaa sarjaa, pelioikeussäännöistä löydät ohjeet miten osaketta voi käyttää sekä kuka sillä voi pelata ja millä hinnalla.

Mikäli haluat vuokrata osakkeesi pelioikeuden eteenpäin, voit olla yhteydessä caddiemasteriin mieluiten sähköpostitse sarfvik(a)golfsarfvik.fi. Caddiemaster välittää tietojasi kiinnostuneille vuokraajille, jonka...

Lue lisää

Toimisto suljettu

Kiitos kaudesta 2018! Caddiemaster on suljettu tältä kaudelta. Palvelemme teitä jälleen tammikuussa.

Kentät, ravintola ja saunat on suljettu tältä kaudelta.

Lähipelialue klubitalon alakerrassa on avoinna jäsenille omalla kulkutagillä, poisluettuna torstai-illat klo 17-21.

Mukavaa talven ja pyhien odotusta!

Terveisin
Henkilökunta

Viimeiset logo-tuotteet nyt -50%!

Tuotteita voi ostaa torstaina ja perjantaina (29.-30.11.) klo 10.-14.00.

Katso tuotteet ja hinnat tästä!

Jäljellä olevien logo-vaatteiden koot (per 29.11.2018):

Miehet

Naiset

Neuleet (harmaa):
XL 2 kpl
XXL 2 kpl

Pikee Valkoinen:
S 1 kpl
XXL 2 kpl
XXXL 1 kpl

Pikee Musta:
S 2 kpl

Neuleet (harmaa):
M 1 kpl

Pikee Musta:
S 1 kpl
M 2 kpl
L 1 kpl

Pikee Valkoinen:
M 4 kpl
L 2 kpl

Pikee Punainen:
S 1 kpl
M 3 kpl

 

Klubitalon alakertaan avattu lähipelialue talvikäyttöön

Sarfvikin klubitalon alakertaan on rakennettu lähipelialue, joka on jäsenten ja osakkaiden käytössä veloituksetta talviaikaan.

Tila on varattu opetusryhmien käyttöön torstaisin klo 17.-20.30, muuten tila on vapaasti käytettävissä.

Tilaan kuljetaan toistaiseksi miesten pukuhuoneen ulko-ovesta nykyisillä kulkutägeillä (myös naisten tägit sopivat miesten oveen). Jatkossa kulku tulee tapahtumaan louhitun tilan ulko-ovesta eli terassin portaiden oikealta puolelta olevasta ovesta samalla kulkutägillä. Mikäli, et ole vielä saanut omaa kulkutägiäsi, niin saat omasi caddiemasterilta...

Lue lisää

Kierrosmäärät ja tulevat syyskokoukset

Elokuun loppuun mennessä Sarfvikissa oli pelattu 20 031 kierrosta, mikä on 1592 kierrosta viime vuotta enemmän (+8,6 %). Kierroksista 54 % oli pelattu Old Coursella ja 46 % New Coursella.

Sekä yhtiön, että yhdistyksen talous näyttää tällä hetkellä pysyvän budjetissa tämän vuoden osalta. Yhdistyksen syyskokous ja kenttäyhtiön syysyhtiökokous on alustavasti suunniteltu pidettäväksi maanantaina 26.11., laittakaa siis päivämäärä kalenteriinne jo nyt. Tapahtuman yhteydessä jaetaan myös kauden mestaruusmitalit.

Staffan Tuomolin

Arkisto
SoitaKartta