Yleiset tiedotteet

Tältä sivulta löydät jäsenille yleisesti suunnatut sekä kenttään liittyvät tiedotteet.

Seuran toimikuntien tiedotteet löydät aina kyseisen toimikunnan omilta sivuilta; naistoimikuntasenioritoimikuntajunioritoimikuntakilpailutoimikunta (edustuspelaajat sekä muun muassa viikkokilpailut, kuukausikilpailut ja mestaruuskisat) sekä sääntö- ja tasoitustoimikunta eli kapteenin tiedotteet (ja sääntöpalsta, jossa voi kysyä kapteenilta sääntöihin liittyviä kysymyksiä).

Pelioikeuden vuokraaminen sekä tietoa laskutuksista

Laskutuspalveluna toimii jatkossa Voissi/ Laihian Laki Oy, myös tilinumero on vaihtunut! Maksujen koonti perheen päälle ei valitettavasti ole enää käytössä. Pyrimme katsomaan, että junioreiden maksut lähtevät vanhempien sähköpostiosoitteeseen.

Vuoden 2019 hoitovastikkeet on laskutettu tammikuussa. Huomioithan, että hoitovastike tulee olla maksettuna ennen kuin kirjaamme pelioikeusilmoituksen järjestelmäämme.

Pelioikeus- ja jäsenmaksut sekä kaappi- ja muut vuokrat on laskutettu pelioikeusilmoituksen ajoissa tehneiltä maaliskuun 18.päivä ja niiden eräpäivä on 31.3.2019. Mikäli sait...

Lue lisää

Toimisto suljettu

Kiitos kaudesta 2018! Caddiemaster on suljettu tältä kaudelta. Palvelemme teitä jälleen tammikuussa.

Kentät, ravintola ja saunat on suljettu tältä kaudelta.

Lähipelialue klubitalon alakerrassa on avoinna jäsenille omalla kulkutagillä, poisluettuna torstai-illat klo 17-21.

Mukavaa talven ja pyhien odotusta!

Terveisin
Henkilökunta

Klubitalon alakertaan avattu lähipelialue talvikäyttöön

Sarfvikin klubitalon alakertaan on rakennettu lähipelialue, joka on jäsenten ja osakkaiden käytössä veloituksetta talviaikaan.

Tila on varattu opetusryhmien käyttöön torstaisin klo 17.-20.30, muuten tila on vapaasti käytettävissä.

Tilaan kuljetaan toistaiseksi miesten pukuhuoneen ulko-ovesta nykyisillä kulkutägeillä (myös naisten tägit sopivat miesten oveen). Jatkossa kulku tulee tapahtumaan louhitun tilan ulko-ovesta eli terassin portaiden oikealta puolelta olevasta ovesta samalla kulkutägillä. Mikäli, et ole vielä saanut omaa kulkutägiäsi, niin saat omasi caddiemasterilta...

Lue lisää

Kierrosmäärät ja tulevat syyskokoukset

Elokuun loppuun mennessä Sarfvikissa oli pelattu 20 031 kierrosta, mikä on 1592 kierrosta viime vuotta enemmän (+8,6 %). Kierroksista 54 % oli pelattu Old Coursella ja 46 % New Coursella.

Sekä yhtiön, että yhdistyksen talous näyttää tällä hetkellä pysyvän budjetissa tämän vuoden osalta. Yhdistyksen syyskokous ja kenttäyhtiön syysyhtiökokous on alustavasti suunniteltu pidettäväksi maanantaina 26.11., laittakaa siis päivämäärä kalenteriinne jo nyt. Tapahtuman yhteydessä jaetaan myös kauden mestaruusmitalit.

Staffan Tuomolin

Mailanpesua ultraäänipesurilla 19.9.

Tulevana keskiviikkona 19.9. mailojen perusteellista pesua Sarfivikissa 10-16 (säävarauksella).

Sarfvikiin saapuu ultraäänipesuria käyttävä palveluntarjoaja Puhtaat Gripit. Nimensä mukaisesti mailoista pestään gripit, lapoja unohtamatta. Ultraääntä hyödyntävä tekniikka irroittaa mailoista pienimmänkin lian ja rasvan ja saa gripit tuntumaan taas pehmeiltä ja tarttuvilta.

Pesu kustantaa 12€ per setti tai 20€ kaksi settiä. Jos palvelu ei ole sinulle tuttu, voit tutustua siihen oheisen videon avulla.

Arkisto
SoitaKartta